Молодик з Аккермана, якого восени затримали за продаж наркотиків, опинився на лаві підсудних

0 коментарів 9882 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгорода-Дністровського за незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах. За цей злочин правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Правопорушника було викрито у вересні минулого року на околиці міста. Правоохоронці вилучили у молодика 56 згортків: 18 ─ з канабісом загальною вагою 21,55 г та 38 ─ з PVP загальною вагою 11,16 г, обіг яких заборонено. Їх він замовив через один із месенджерів для подальшого продажу шляхом «закладок» та отримання прибутку.

Походження та вагу наркотичного засобу та психотропної речовини підтверджено експертними висновками.

Правопорушника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Надалі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яким той скористався.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу. За цей злочин правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування завершено, і обвинувальний акт скеровано до суду», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Також він зазначив, що матеріали відносно невстановленої особи, яка постачала наркотики та психотропи обвинуваченому, слідчі виділили в окреме провадження.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x