Мешканець Одещини планував продати автомат Калашникова та 30 набоїв до нього

0 коментарів 12447 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі викрили чоловіка, який шукав покупця на автомат Калашникова та 30 патронів до нього. Свій “товар” чоловік оцінив у 15 тисяч гривень. Правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на ГУ НП в Одеській області.


Незаконну оборудку, яку зловмисник провів в одному з дворів біля багатоповерхівки на вулиці Героїв Прикордонників, задокументували правоохоронці.

Стражі порядку вилучили у чоловіка автомат з набоями, а також гроші, які правопорушник отримав за них від «клієнта». Експертиза показала, що зброя належить до вогнепальної, виготовлена промисловим способом, справна та придатна до стрільби, а патрони є боєприпасами до нарізної вогнепальної зброї, виготовлені промисловим способом.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України, тобто у придбанні, носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Згідно із чинним законодавством, правопорушнику загрожує від трьох до семи років увʼязнення.

Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

В ході слідства поліцейські встановлюватимуть, звідки у правопорушника зброя з набоями.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x