Країна-агресор рф не збирається зупинятись, тому Україна продовжує дію воєнного стану та мобілізацію

0 коментарів 13419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Верховна Рада затвердила Укази Президента Володимира Зеленського, ухваливши законопроєкти №10456 і №10457, якими продовжено правовий режим воєнного стану та мобілізацію в Україні. Це вже дев’яте продовження строком на 90 днів – до 13 травня 2024 року. Про це розповів народний депутат Єгор Чернєв, повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ВРУ.


Заступник голови парламентського Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова постійної делегації України в ПА НАТО зазначив, що спрогнозувати щось стосовно війни зараз дуже складно, адже російська федерація не подає жодних ознак, що вона готова зупинитися.

«Водночас ми продовжуємо боротися за звільнення наших територій, окупованих росією. І наші Збройні сили роблять усе для того, щоб якомога швидше закінчити цю війну», – наголосив політик.

Також він додав, що парламент підтримав скорочення строків на надання альтернативних законопроєктів до проєкту закону №10449, який стосується мобілізації.

«Верховна Рада отримала лист від Міноборони із проханням якомога швидше розглянути законопроєкт стосовно мобілізації, адже саме ухвалення – це ще не реальні кроки до мобілізації, на це потрібен буде час. Цей документ точно необхідний, адже це запит наших військових, Генерального штабу, Міністерства оборони. Попереду нас чекає дуже багато роботи, щоб його збалансувати та зробити дійсно справедливим», – наголосив народний депутат.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x