В Ізмаїлі пограбували жінку під час прогулянки: нападником виявився нещодавно звільнений з тюрми місцевий житель

0 коментарів 14094 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері посеред вулиці в Ізмаїлі пограбували жінку. Правоохоронці оперативно викрили зловмисника. Ним виявився місцевий житель. Йому загрожує щонайменше сім років ув’язнення. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Потерпіла ввечері прогулювалась містом. Зловмисник, побачивши смартфон та сумку у незнайомої жінки, вирішив ними заволодіти. Коли він її наздогнав ─ вибив з руки гаджет та зірвав з плеча сумку, в якій знаходилися гроші з ключами від квартири, та втік. Загалом, нападник заволодів майном на загальну суму трохи більше семи тисяч гривень.

Потерпіла звернулась по допомогу до Ізмаїльського районного відділу поліції.

Оглянувши місце події, правоохоронці неподалік знайшли ключі та сумочку заявниці, які правопорушник викинув. Незабаром встановили й особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який лише у січні звільнився з місць позбавлення волі, де три з половиною роки відсидів за скоєння аналогічного злочину. Мобільний телефон жінки, який чоловік планував продати, у нього вилучили, а викрадені гроші він витратив.

«Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», – розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Валентин Янков.

В Ізмаїлі пограбували жінку під час прогулянки: нападником виявився нещодавно звільнений з тюрми місцевий житель

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x