Хотів потрапити у Молдову, але завадили вовки: ухилянт здався прикордонникам, аби врятуватися від хижаків

0 коментарів 16713 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Винятковий випадок стався на кордоні Одещини з Молдовою. Чоловік, який  планував потрапити до сусідньої країни в обхід пункту пропуску, натрапив на хижаків. Щоб врятуватися, ухилянту довелося звернутися по допомогу до стражів держрубежу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Держприкордонслужбу.


Як розповіли прикордонники, незвичне повідомлення надійшло на електронну адресу служби «ДОВІРА» ДПСУ, з таким змістом: «Я хочу здатися. Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків». Також в листі вказувалось приблизне місце знаходження.

Прикордонники Подільського загону разом з чотирилапим помічником затримали порушника, який перебував неподалік залізничної станції Абамелікове Одеської області.

Як з’ясувалося, чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону, однак йому завадили вовки.

За спробу незаконного перетинання кордону, щодо затриманого складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справу направлено до суду.

Як повідомляла “БІ”, прикордонники попереджали про можливу загрозу з боку хижаків, яка може спіткати поблизу кордону.

 

Хотів потрапити у Молдову, але завадили вовки: ухилянт здався прикордонникам, аби врятуватися від хижаків

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x