Хмільні посиденьки перетворилися у жорстоке насильство: житель Саф’янівської громади затриманий за побиття дружини

0 коментарів 14634 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські затримали жителя Саф’янівської громади підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень дружині. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Як вже повідомляла “БІ”, чоловік побив жінку кулаками та стільцем по голові, що призвело до того, що вона опинилася у лікарні з численними травмами, включаючи забій головного мозку та перелом щелепи. Наразі стан потерпілої важкий.

Жінку знайшла її знайома, яка викликала швидку допомогу та поліцію. Правопорушника затримали, а з місця події вилучили потенційні докази та речі, що можуть бути цікавими для слідства. Ця родина вже привертала увагу поліції через попередні випадки домашнього насильства.

«Ця родина вже потрапляла у поле зору поліції – відносно даних громадян поліцейський офіцер Саф’янівської громади складав протоколи за вчинення домашнього насильства, що передбачено статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі ми повідомили чоловіку про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд, за нашим клопотанням, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Свою провину чоловік визнає повністю та пояснює, що забагато випив алкоголю», – прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Хмільні посиденьки перетворилися у жорстоке насильство: житель Саф'янівської громади затриманий за побиття дружини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x