Допустив травмування людини у ДТП: поліцейські повідомили про підозру жителю Тарутинської громади

0 коментарів 13527 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У жовтні минулого року між селищами Тарутине та Березине Болградського району сталася автопригода, внаслідок якої пасажир отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне водію загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «MAZDA» під час руху за дорожньою обстановкою уважно не стежив, перевищив дозволену швидкість, внаслідок чого не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Пасажир, що знаходився в автівці, травмувався. Медики доправили потерпілого до лікарні, де діагностували йому перелами стегна, поперекового хребця та стопи. Водій пройшов медогляд на стан сп’яніння, результат якого показав, що за кермом він був тверезий.

«За наявності достатніх доказів, зібраних в ході розслідування, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 51 до 85 тис. гривень або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – зазначила начальниця відділення № 2 слідчого відділу Болградського районного відділу поліції капітан поліції Олена Узун-Куртогло.

Допустив травмування людини у ДТП: поліцейські повідомили про підозру жителю Тарутинської громади

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x