Арцизька громада незабаром отримає 100 тисяч гривень від іноземних інвесторів на впровадження роздільного збору сміття

0 коментарів 9396 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арцизька громада стала одним із переможців конкурсу «Успішна участь громади» в рамках проєкту “Громада – влада: діалог, довіра, дія”. Метою конкурсу є залучення громадян спільно з місцевою владою до розв’язання актуальних проблем громади. Реалізація ініціативи стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


За підсумками оцінювання конкурсної комісії, ініціатива «Упровадження роздільного збору сміття – поштовх до розвитку громади» набрала 80 балів зі 100 можливих, і незабаром Арцизька громада отримає до 100 000 грн на реалізацію цієї ідеї.

Нагадаємо, що питання поводження з відходами є дуже важливим для міста, саме тому підіймається першочергово.

В жовтні та листопаді організатори конкурсу проводили дослідження потреб в Арцизькій громаді на онлайн-зустрічах з громадськістю. Серед найбільш поширених, які турбують мешканців, була проблема побутових відходів (упровадження роздільного збору сміття, навчання людей поводженню із твердими побутовими відходами, облаштування спеціальних майданчиків сучасними контейнерами для роздільного збору сміття). Саме цю ініціативу було подано до участі у конкурсі заявок.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x