Заготовляв для себе: мешканець Білгород-Дністровського району за оборудки з наркотиками відповідатиме перед законом

0 коментарів 10746 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя Старокозацької територіальної громади на горищі у будинку поліцейські виявили майже 2,5 кілограми канабісу – особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, що було підтверджено експертним висновком. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


В ході досудового розслідування правоохоронцями було встановлено, що зловмисник на необробленій земельній ділянці зірвав нарковмісні рослини, висушив та подрібнив для власного вживання.

Під час досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів , щоб висунути фігуранту обвинувачення у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах, що передбачено частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду“, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 34 до 85 тисяч гривень або позбавлення волі на строк до трьох років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x