Одещина в полоні негоди: що відомо

0 коментарів 23004 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Льодяний вітер та сніжна крупа в компанії з морозною температурою продовжують панувати на території Одеської області. На жаль, через сильний вітер багато населених пунктів залишились без електроенергії. Й хоча спеціалісти роблять все можливе, майже дві сотні поселень наразі без світла, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, негода почала хазяйнувати Одещиною ще звечора 7 січня. Найбільше постраждали північні райони області, однак й південь не лишився осторонь. Станом на вечір 8 січня у Білгород-Дністровському районі було частково відсутнє електроживлення та у селі Старосілля.

В Ізмаїльському районі енергопостачання було відсутнє в 14 населених пунктах, а в самому Ізмаїлі стався витік котельні. Також постраждав Болградський район: там було звечора відсутнє електропостачання в 6 населених пунктах.

Станом на 08:00 ранку сьогоднішнього дня, 9 січня, в області через негоду 191 населений пункт все ще лишається без електропостачання. Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення.

Як зазначив очільник Одеської ОДА Олег Кіпер, газо-, водо-, теплопостачання працює у штатному режимі. На території всієї області функціонують 415 пунктів незламності. Ще 397 готові розгорнути у разі необхідності.

На дорогах державного та місцевого значення працює спецтехніка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x