Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Близько двохсот ізмаїльських курсантів утворили живий “ланцюг єдності”

0 коментарів 66339 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Курсанти Дунайського фахового коледжу НУ “Одеська морська академія” долучилися до святкування Дня Соборності України. Майбутні моряки утворили ланцюг єдності та у руках з прапором нашої держави пройшлися святковою ходою вулицями Ізмаїла. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Захід до Дня Соборності розпочався у коледжі з покладання квітів загиблим воїнам на Алеї Слави.

Після чого близько двохсот струнких та юних курсантів вишукувалися для утворення ланцюга єдності поблизу музейного комплексу “Діорама”.

Додамо, перший “живий ланцюг” в Україні утворили 21 січня 1990 року – в переддень 71-ї річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Тоді мільйони українців взялися за руки, з’єднавши в такий спосіб Івано-Франківськ (через Львів) і Київ.

Нагадаємо, сьогодні, 22 січня, всі українці відзначають одне із найголовніших знакових свят нашої держави – День Соборності України. Більш того, у цей день відзначаємо одразу два важливих свята – це проголошення Української Народної Республіки та Акт Об’єднання українських земель. Адже 106 років тому, саме 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.

Близько двохсот ізмаїльських курсантів утворили живий "ланцюг єдності"
Близько двохсот ізмаїльських курсантів утворили живий "ланцюг єдності"

Близько двохсот ізмаїльських курсантів утворили живий "ланцюг єдності"

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x