Землетрус в Румунії: жителі Ізмаїлу та району відчули поштовхи

0 коментарів 66636 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч з неділі на понеділок, 4 грудня, в області Бузеу, розташованій в сейсмічній зоні Вранча, зафіксовано помірний землетрус магнітудою 4,7. За даними Національного інституту досліджень і розвитку фізики Землі (INCDFP), сейсмічна активність відбулася о 00:05 за місцевим часом у сейсмічній зоні Вранча на глибині 140 км – повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Однак не лише мешканці Бузеу відчули наслідки сейсмічної активності. Звіти свідчать, що поштовхи землетрусу відчули й мешканці міста Ізмаїл. Незважаючи на значну відстань від епіцентру, місцеві мешканці повідомляють про легкі коливання.

“Землетрус стався за 53 км на захід від Фокшани, 59 км на північний захід від Бузеу, 61 км на південний захід від Сфанту-Георге, 70 км на схід від Брашова, 85 км на північний схід від Плоєшті” , – йдеться в повідомленні на сайті  INCDFP .

Це вже другий землетрус в регіоні, оскільки слабший за інтенсивністю землетрус магнітудою 3,2 зафіксований вчора, 3 грудня вдень, також в сейсмічному районі Вранча, Бузеу, на глибині 146,1 км.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x