Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Завтра Ізмаїл віддасть останню шану солдату Олександру Кройтору

0 коментарів 36855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 30 грудня, Ізмаїл віддасть останню шану старшому стрільцю аеромобільного батальйону солдату Олександру Кройтору, який загинув, боронячи Україну від ворога. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову столиці Придунав’я Андрія Абрамченка.


Олександр Борисович народився в Ізмаїлі, вчився у школі №7. Деякий час серйозно захоплювався футболом, але бажання годувати людей стало справою життя, і він опанував професію кухаря у Вищому професійному училищі №9. Серед місць його роботи – ресторан «Україна».

З початком повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну ізмаїлець пішов захищати рідну землю – і повідомив про це рідних, вже коли прибув на місце несення військової служби. З коханою побрався, коли потрапив у шпиталь.

На жаль, серце воїна зупинилося 22 грудня.

“Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття родині старшого стрільця аеромобільного батальйону солдата Олександра Борисовича Кройтора, який боронив Батьківщину та до останнього подиху відстоював свободу та незалежність України. Ізмаїльська громада памʼятатиме кожного воїна, який віддав життя в імʼя майбутнього наших дітей! Вічна пам’ять і слава українському воїну!”, – йдеться у дописі мера Ізмаїла.

Прощання з Героєм відбудеться 30 грудня, в суботу, о 12.00 на вул.Коцюбинського, 122.

Олександра Кройтора поховають на Алеї Слави на Новому кладовищі.

Вічна Слава Герою!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x