Залякування з боку Кремля мають протилежний ефект – голова постійної делегації України в ПА НАТО

0 коментарів 13689 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кремль цього року не досягнув в Україні жодних стратегічних цілей, він може говорити тільки про незначні тактичні здобутки на полі бою.  Про це розповів  народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Чернєв, повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ВРУ.


Єгор Чернєв заявив, що весь цивілізований світ  продовжує тиснути на економіку рф санкціями, щоб путінський режим не мав ресурсів для війни.

«Навіть сам путін каже, що цілі не досягнуті, тому вони збираються продовжувати так звану «СВО» на території України. Я не розумію, від чого відштовхуються путін і Кремль, очевидно, це бравада й намагання залякати наших партнерів. Путін показує, що готовий іти до кінця, далі продовжувати війну, але всі ці залякування мають протилежний ефект – і в кінці року наші партнери активізувалися, зокрема в Європейському Союзі», – зазначив політик.

 Провідні світові політики, за його словами, кажуть про те, що необхідно посилювати підтримку України. Наприклад, наслідком цього є збільшення удвічі бюджету допомоги нашій державі з боку Німеччини.

«Зараз більше війна розгортається в напрямку того, у кого сильніша воля – у наших партнерів чи в росії. І я бачу, як ЄС прокидається, і допомога буде не тільки продовжуватися, а й зростати. Мені здається, якби рф реально оцінювала всі ризики й наслідки широкомасштабного вторгнення, то, мабуть, рішення про напад не було б ухвалено. Російська економіка сьогодні страждає від санкцій, але недооцінювати ворога не можна, адже ресурс у нього доволі великий», – наголосив народний депутат.

Він також наголосив, що економічні обмеження проти країни-агресора будуть розширюватися.

«Думаю, головний акцент має бути саме на цьому. Без економіки російська армія не зможе продовжувати війну», – підсумував парламентарій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x