Ворог не припиняє спроб вибити українські підрозділи з позицій на лівобережжі

0 коментарів 13932 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У зоні відповідальності Сил оборони півдня ворог не припиняє спроб вибити українські підрозділи з позицій на лівобережжі. Було відбито 13 безуспішних штурмів противника. Зазнавши втрат на лінії бойового зіткнення, окупанти змушені були відійти на свої попередні позиції. Про це, із посиланням на ОК «Південь», повідомляє «Бессарабія INFORM».


Ворожі підрозділи під тиском командування намагаються відновлювати спостережні пункти замість знищених, ведуть аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, поновили пуски КАБ/КАР та застосовують ударні дрони по населених пунктах Херсонщини і протилежного Кінбурнській косі берега Дніпро-Бузького лиману на Миколаївщині.

Ворог знову вивів на бойове чергування в Чорне море три ракетоносії: два підводних човни і фрегат “адмірал макаров”. Сумарний залп “Калібрів” в такому випадку може сягати 16 ракет.

Сили оборони надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, їх вогневих позиціях і тилах.

За попередніми розвідданими ворогу завдано наступних втрат: 17 окупантів; ⁠1 реактивна система залпового вогню “Град”; ⁠1 міномет; ⁠3 одиниці автомобільної техніки;⁠ ⁠1 БпЛА “Мерлін”; ⁠1 човен.

Знищено ще два польові пункти бойового постачання.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x