Як уникнути підробки: де купити брендовий одяг в Україні

0 коментарів 7236 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


VGv2hfn5HOiNRKt194115bK5eRhb0Sbjg_3FcFJ1pHxtd66pf9MN9Mt12IF4OlLByAbxMUDVMJyUpe9Ysn2EXMPJGyz6ZQyc2VEUb7HH3ViJinoRa-aJDfXpP6PdEh7HJJQ2VGD0yvs5V5_oglhAZsY


Чи зможете за кілька секунд відповісти, що для вас означає можливість купити стильний одяг? Продемонструвати власний смак, додати до гардеробу нових барв, виглядати «з голочки»? Якщо на всі питання ви відповіли «Так», то значить вам треба купити брендовий одяг.

Але, якщо ще кілька років тому підробку було легко відрізнити від оригіналу за співвідношенням ціна-якість. Якщо річ коштувала дешево, була неякісною, то відразу було зрозуміло, шо це підробка. Сьогодні фейк майстри з Китаю та Туреччини навчилися робити дуже якісні копії одягу, взуття, сумок. Але, все ж таки, якщо уважно придивитися, то відрізнити підробку від оригіналу не складно.

Тому краще за всього італійські бренди одягу шукати на сайті інтернет-магазину Modoza, який і стане вашим провідником у світі стильних брендових речей. Тут можна не просто побачити або замовити брендовий одяг, покладаючись на свої fashion-переваги.

Як відрізнити підробку від оригіналу?

В першу чергу варто звертати увагу на ціну. Підробка завжди коштуватиме набагато дешевше за оригінал. По-друге, оригінальне завжди продається в хороших магазинах, таких як Modoza, що поважають себе, і завжди коштує дорого.

Також, на відміну від брендової речі, підробка буде гіршою за якістю. Також варто звертати увагу на написання принтів, шрифти і лого. Бірка на підробках завжди виготовлена з ганчірки. Вона схожа на оригінал, але завжди видно, що її шили десь навколішки. Важливо враховувати і коробку, якщо річ продається в упаковці. Фейкові «бренди», зазвичай, продають в штампованих коробках з картону поганої якості.

Ще один нюанс, що видає підробку, це колір. Потрібно завжди дивитися, чи є така річ у оригіналі. Неможливо підігнати колір і зробити його таким самим, яким він був в оригіналі, на показі. Він, як правило, або темніший, або світліший, або брудніший.

Простір Modoza — простір стилю, якості, ексклюзиву

Просто уявіть собі майбутній елегантний або навпаки яскравий імідж, який стане виразом вашої індивідуальності. А щоб втілити власну картинку в реальність, достатньо звернутися до асортименту брендових речей від Elisabetta Franchi, Twin-Set, Liu Jo, Patrizia pepe, Trussardi та інших в інтернет-магазин Modoza.

Магазин пропонує навіть готові look’і, серед яких можна обрати найбільш вподобаний. В цілому, якщо бажаєте втілювати власні дизайнерські ідеї у життя, то спишіть вибрати італійські бренди жіночого одягу і чоловічого, і хутчіш на примірку.

Інтернет-магазин брендового одягу Modoza – це прекрасний спосіб створити образ без колосальних витрат часу та фінансів. Замовляючи одяг в інтернет-магазині Modoza, покупці мають нагоду оцінити всі переваги такого шопінгу:

  1. Індивідуальний підхід, адже фахівці допомагають у виборі товарів або сприяють створенню стиля з нуля.
  2. Постійне оновлення каталогів. Тепер можна не сумніватися, що все найактуальніше зі світу моди буде доступним для замовлення в Україні в найкоротший термін.
  3. Широкий асортимент кращих брендів. Тому, якщо вам сподобалася італійська річ, але в Україні знайти її неможливо, то це означає, що ви просто не дісталися каталогу Modoza.
  4. Універсальність ресурсу. Вам потрібний костюм для особливого випадку? Повсякденні туфлі? Теплі чоботи на зиму? Сексуальна сукня для побачення? А може ви шукаєте легку туніку чи теплий пуховик? Тепер немає потреби не просто ходити з одного магазину до іншого, але навіть переходити з одного сайту на інший – Modoza пропонує все!
  5. Вигідні пропозиції. Завдяки прямому постачанню, а також акційним пропозиціям від магазина, можна купити брендовий одяг за найнижчою ціною.

Коментарі закриті.