Власник судна ZUZANNA відгукнувся на звернення Профспілки та поліпшив умови праці – подробиці

0 коментарів 19683 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 1 грудня, Профспілка моряків та технічного персоналу України (ПРМТУ) повідомила про успішні зміни в умовах праці на борту судна ZUZANNA під прапором Камеруну, після реакції від власника судна – компанії MV MARINE UNIRESSOAL LDA. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Профспілку робітників морського транспорту України.


Раніше ми розповідали про тривожні сигнали щодо жахливих умов праці на судні ZUZANNA, але після звернення ПРМТУ до власника судна, компанія MV MARINE UNIRESSOAL LDA негайно взялася за виправлення ситуації. Сьогодні представники Профспілки провели інспекцію та підтвердили позитивні зміни.

Житлові каюти екіпажу, машинне відділення, та питний танк пройшли перевірку і отримали високі оцінки за стан та придатність для використання. Система водопостачання та фільтрації води на судні працює ефективно, а камбуз обладнано необхідним фільтруванням води, забезпечуючи екіпажу необхідний запас чистої технічної води (з розрахунком три літри на добу на одну особу).

За результатами інспекції було виявлено, що на борту є достатній запас продуктів харчування, а холодильники та морозильні камери перебувають у задовільному стані. Рятувальні жилети в каютах та наявність двох великих медичних аптечок були також підтверджені.

У рульовій рубці також перевірили аварійно-рятувальне обладнання, і, з урахуванням режиму плавання судна А1, підтвердили його готовність до використання.

Профспілка визначила, що відповідальний підхід компанії MV MARINE UNIRESSOAL LDA та оперативні заходи з її боку дозволили створити належні умови для комфортного та безпечного перебування моряків на судні ZUZANNA.

Це досягнення визначає важливий крок вперед у поліпшенні умов праці на морських суднах, а Профспілка заявляє про намір продовжувати слідкувати за ситуацією та приймати додаткові заходи для забезпечення гідних умов праці українських моряків.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x