В Теплицькій громаді надали матеріальну допомогу особам з інвалідністю

0 коментарів 15012 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках реалізації Програми соціального захисту населення на 2021-2025 роки “Турбота”, Теплицька сільська рада Болградського району звернула увагу на підтримку осіб з інвалідністю. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Теплицьку громаду.


З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, голова Теплицької сільської ради Іван Леонтьєв видав розпорядження, яким передбачено надання матеріальної допомоги. Згідно із зазначеним документом, 23 особи з інвалідністю І групи та 19 дітей з інвалідністю, які проживають на території Теплицької сільської ради, отримали матеріальну допомогу у розмірі 1000 гривень кожен.

Вчора, 3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, Теплицька сільська рада приєдналася до українського суспільства та світової спільноти у визнанні важливості та уважності до людей з інвалідністю. Голова сільської ради, висловивши свою підтримку цій групі громадян, підкреслив, що важливо не лише в цей день, але й протягом усього року пам’ятати про особливі потреби та виклики, які стоять перед людьми з вадами здоров’я.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x