Уродженець Арцизької громади змагається за звання «Топ лікар України»: як підтримати молодого фахівця

0 коментарів 21411 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні стартував Національний народний рейтинг «ТОП ЛІКАР УКРАЇНА», який започаткований незалежними ЗМІ і має на меті підтримку представників вітчизняної медицини — професіоналів своєї справи. проводиться вже кілька років, бо суспільство має бачити обличчя людей, що в будь-які часи несуть відповідальність за здоровʼя інших. Цьогоріч за звання найкращого змагається уродженець Арцизької громади – Олександр Миколайович Кваша. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку міську раду.


В цьому році за звання «Топ лікар України» змагаються 574 медики з різних куточків України.

Олександр Миколайович Кваша працює лікарем-урологом урологічного відділення №1 Міської клінічної лікарні №10 Одеської міської ради.

“Він вже має звання Заслуженого лікаря України, є кандидатом медичних наук та доцентом кафедри урології та нефрології ОНМедУ, а також має кваліфікацію в галузі онкохірургія. Вже понад 14 років Олександр лікує людей, постійно опановуючи сучасні методики хірургічного втручання в урології. До речі, в березні 2023 року на чолі з лікарем кардіологом Борисом Тодуровим та у складі команди професійних лікарів, Олександр Миколайович провів першу в Одесі операцію з трансплантації серця”, – йдеться у повідомленні.

Олександр Миколайович активно веде особистий блог в соціальній мережі Фейсбук, де розповідає про роботу уролога, ділиться клінічними випадками та рекомендаціями щодо чоловічого здоров’я.

Віддати свій голос за молодого та талановитого лікаря можна за посиланням.

Уродженець Арцизької громади змагається за звання «Топ лікар України»: як підтримати молодого фахівця

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x