Сотні пачок морозива та дві пляшки горілки: старшокласник Болградського ліцею отримав вирок за крадіжку

0 коментарів 25191 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Болградський районний суд 28 листопада виніс вирок учню 11 класу ОЗ «Болградський ліцей». Хлопця обвинувачували в крадіжці. Яке покарання отримав юний болградець, дізнавалась «Бессарабія INFORM», посилаючись на матеріали справи.


Свій злочин старшокласник скоїв влітку. Так, 4 серпня близько другої години ночі він підійшов до продуктового магазину, перестрибнув через паркан огородження та потрапив на територію літнього майданчика крамниці.

Хлопець підійшов до морозильної камери, верхні зсувні дверці якого були зачинені між собою на пластмасовий врізаний замок. Юнак не розгубився та видавив замок пальцем всередину, зламав його та, відкривши дверцята, таємно викрав сотні пачок морозива торгової марки «РУДЬ» та дві пляшки горілки.

Усе викрадене майно він поклав всередину свого светра, попередньо зав`язавши його рукави та горловину. Після крадіжки хлопець покинув місце події.

Внаслідок злочину власниця крамниці зазнала матеріальної шкоди на загальну суму 4 821,58 гривні.

Обвинувачений у присутності свого законного представника – матері в судовому засіданні свою провину у вчиненні кримінального правопорушення визнав у повному обсязі.

28 листопада між прокурором Болградської окружної прокуратури та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Потерпіла надала згоду на укладення з обвинуваченим угоди про визнання винуватості. Вона зазначила, що не має до хлопця ніяких претензій, ані матеріального, ані морального характеру, а шкода, завдана їй, задоволена в повному обсязі.

Тож суд вирішив затвердити угоду про визнання винуватості. Хлопець, замість п’яти років позбавлення волі, отримав іспитовий строк терміном один рік. Його звільнили від відбування призначеного покарання з умовою, якщо він протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x