Поліція Арциза оперативно затримала грабіжника, який напав на літнього чоловіка – награбоване вилучено

0 коментарів 19278 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 1 грудня, в місті Арциз правоохоронці в оперативному порядку затримали грабіжника, який напав на 62-річного місцевого мешканця. Правопорушнику вже повідомлено про підозру, йому загрожує серйозна відповідальність перед законом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Подія сталася вдень на вулиці Грушевського, коли 62-річний чоловік сидів на своєму електричному трициклі. Нападник раптово підійшов до потерпілого та вирвав з його плеча сумку, в якій знаходився мобільний телефон. Зловмисник завдав майнового збитку на суму 1900 гривень.

Потерпілий негайно звернувся по допомогу до поліції. Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника та затримали його вдома. Під час обшуку вилучено сумку та мобільний телефон, які були повернуті законному власнику.

Правопорушнику повідомлено про підозру у відкритому викраденні чужого майна в умовах воєнного стану, згідно з частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. Наразі суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, але вже зараз відомо, що підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Поліція закликає громадян бути уважними та негайно повідомляти про будь-які підозрілі ситуації, сприяючи таким чином збереженню громадської безпеки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x