Охоронець на автостанції в Одесі до смерті забив місцевого чоловіка: потерпілого навіть не встигли довезти до лікарні

0 коментарів 59400 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські затримали охоронця автостанції, який спричинив містянину несумісні з життям тілесні ушкодження. Працівник охорони забив чоловіка до смерті, оскільки запідозрив останнього в крадіжці. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У поліції встановили, що охоронець впустив місцевого чоловіка у приміщення автостанції переночувати. Вранці виявили зникнення скриньки із пожертвами людей та виторгу із вбиральні. Оскільки «нічний гість» теж зник,  підозра в крадіжці впала на нього.

Працівники охорони розшукали чоловіка та повідомили про інцидент до поліції. Далі ─ відвели «крадія» до підвального приміщення автостанції. Там один з охоронців взявся «виховувати» чоловіка. Він нещадно бив його, прищемив дверима пальці руки, а коли приїхали поліцейські, кинув потерпілого і пішов геть.

Правоохоронці, побачивши тяжкий стан чоловіка, негайно викликали медиків. Постраждалого з розривами печінки, підшлункової залози, переломом ребра та крововиливом у черевну порожнину терміново повезли до лікарні, але не встигли. На жаль, по дорозі чоловік помер, попередньо від малокрівʼя внутрішніх органів. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

«Слідчі затримали правопорушника в процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Наразі підозрюваний в ізоляторі тимчасового тримання, поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває», – розповіла слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Валерія Єфанова.

Охоронець на автостанції в Одесі до смерті забив місцевого чоловіка: потерпілого навіть не встигли довезти до лікарні

Охоронець на автостанції в Одесі до смерті забив місцевого чоловіка: потерпілого навіть не встигли довезти до лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x