Нові перемоги вихованців Тарутинської ДЮСШ: юні таланти підняли прапор України на міжнародному рівні

0 коментарів 11961 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У заключні дні листопада та перших декадах грудня вихованці Тарутинської Дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували вражаючі результати на різних спортивних аренах. Чемпіонат України з вільної боротьби, турнір «Pro-Team Cup» у Молдові та турнір пам’яті Андрія Федчука в місті Коломия стали місцями неймовірних досягнень юних спортсменів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


В місті Чернівці в останні дні листопада пройшов Чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 13 років, який об’єднав понад шістсот учасників з усіх куточків країни. Наші представники – Даниїл Шарков, Єгор Радолов, Микита Казанжи та Сергій Руснак – вразили всіх своєю майстерністю та визначними перемогами. Не дивлячись на їхній юний вік, спортсмени проявили високий рівень підготовки, а особливо виділився Даниїл Шарков, який увірвався до трійки кращих, отримавши бронзову медаль та принісши гордість Тарутинській ДЮСШ.

У Львові 2-3 грудня відбувся Чемпіонат з вільної боротьби серед юнаків 2007-2009 років народження та юніорів 2004-2006 років народження, де збірна команда Одеської області підкорила східні майданчики та виборола десять призових місць. Одним із найяскравіших переможців став Євген Шарков, представник Тарутинської ДЮСШ, який посів І місце у ваговій категорії 45 кілограмів.

А 9 грудня у місті Кагул, Республіка Молдова, наші талановиті борці взяли участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби “Pro-Team Cup”. Збірні з України, Словаччини, Греції, Туреччини, Молдови, Румунії та Болгарії змагались за перемогу. Сергій Руснак у ваговій категорії 31 кілограм виборов І місце, а Єгор Радолов (37 кілограмів) посів ІІІ місце, принісши подвійну радість Тарутинській ДЮСШ та Україні.

Не лише в боротьбі, а й у боксі юні тарутинці демонструють свій великий потенціал. Турнір найсильніших боксерів України пам’яті Андрія Федчука, що відбувся в місті Коломия, завершився виступом представника секції боксу Тарутинської ДЮСШ Мельника Олександра, який посів почесне друге місце під крилами тренера Попова А. В.

Адміністрація Тарутинської ДЮСШ висловлює щиру вдячність спортсменам за їхню завзятість та тренерам за високий рівень підготовки.

Нові перемоги вихованців Тарутинської ДЮСШ: юні таланти підняли прапор України на міжнародному рівні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x