Нелегальна краса: співробітники митного поста “Паланка” виявили незаконне транспортування медпрепаратів в автобусі “Одеса-Кишинів”

0 коментарів 17658 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 7 грудня, співробітники митного поста «Паланка» під час ретельного огляду автобуса, який здійснював маршрут Одеса-Кишинів, виявили порушення митних правил. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну митну службу Молдови.


Співробітники митного поста “Паланка” успішно виявили та “накрили” спробу незаконного транспортування препаратів для “б’юті процедур”. Інцидент стався під час перевірки автобуса, який здійснював маршрут Одеса-Кишинів та перевозив 40 пасажирів.

Під час детального контролю, який був проведений спільно з інспектором Кінологічного центру, в багажі 38-річної іноземної пасажирки було виявлено незадекларовані митним органом препарати, призначені для ін’єкцій обличчя.

Всі знайдені медичні засоби були вилучені, і тепер вони підлягають конфіскації. Особа, яка намагалася незаконно транспортувати цей товар через кордон, ризикує негайним нарахуванням санкцій відповідно до чинного законодавства.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x