Не забудьте подивитись: сьогодні у гумористичному шоу «Ліга сміху» на телеканалі «ТЕТ» виступить культорганізатор із Болграда Тетяна Жужукова (ОНОВЛЕНО)

0 коментарів 50976 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вже понад півтора року як районний центр Болградського району став другим будинком для 35-річної переселенки з окупованого Бердянська, мами двох дітей Тетяни Жужукової, а нині культорганізатора КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради. Нещодавно молода жінка дебютувала у зйомках чергового випуску розважального гумористичного шоу “Ліга сміху”. Після повернення до Болграду Тетяна поділилася з журналісткою «Бессарабії INFORM» враженнями від роботи зі столичними медіазірками та про те, як туди потрапила.
«Все сталося спонтанно. У листопаді зі мною зв’язалися мої давні друзі ще зі студентських років – команда ХПЗЯ з мого рідного Бердянська, неодноразові фіналісти різних Ліг КВК, а з 2020-го – команда популярного гумористичного чемпіонату «Ліга сміху», який транслюється на національному телеканалі «ТЕТ», що входить до медіаконгломерату «1+1 Медіа». Все вирішив випадок – хлопці не мали основного вокаліста для музичного конкурсу, і вони згадали про свою давню подружку Тетянку з Бердянська, яка співає. Що сказати? Звісно, я із задоволенням погодилася», – усміхається Тетяна.
Звісно, їй було страшно, адже у шоу такого формату раніше не доводилося брати участь. Але й від можливості спробувати себе вона не відмовилася. Все відбувалося дуже швидко. Остаточний текст пісні, який перед цим пройшов множинну редактуру в рамках “1+1”, їй дали напередодні зйомок, у суботу ввечері.
«Це був текст, що складався з трьох різних куплетів, які жодного разу не повторювалися, як у звичайних піснях із приспівами, де хоч трохи можна було б перепочити. Ні, лафи не було. Весь вечір суботи та наступного дня неділі довелося, як то кажуть, викластися на повну. Адже це не просто – прийшов у повну залу, виступив і все. Ні, неділя почалася з ранкової редактури. Це коли ти остаточно виходиш зі своїм варіантом у костюмі, але ще можеш підглядати в текст. Потім йде попередня зйомка, свого роду генеральна репетиція основної, але перед порожнім гляжацьким залом . На цьому етапі вже не можна нікуди підглядати. Все це робиться для того, щоб якщо щось не так піде на головній зйомці, можна буде замінити невдалі фрагменти раніше відзнятими кадрами», – розкриває тонкощі знімального процесу Тетяна Жужукова.
Зазначимо, що попри переживання, переселенка з Бердянська та культорганізатор із Болграда з поставленим завданням упоралася. Принаймні її працездатність високо оцінив один із тренерів «лігосмішників». А ще Тетяна викликала фурор своїм сценічним вбранням – сукнею з блакитною вишивкою, яка була люб’язно позичена для поїздки до Києва Центром культури та дозвілля у Болграді.
«Всі зазначили, що ця сукня не тільки мені личить, але гармоніює з піснею, яку я виконувала на мелодію «Червона Рута», – додає Тетяна.
Вона дуже вдячна своїм колегам з Болграда, що перед цим її відрядженням до Києва вони всіляко підбадьорювали дівчину і чекали на її якнайшвидше повернення.
«Загалом, за ці кілька днів я, як творча людина, дуже кайфонула – від роботи, від людей, що мене там оточували. «Ліга сміху» – це одна величезна дружна сім’я, де немає місця зірковості, зарозумілості та понтам. Я вдячна за цей досвід», – наголосила Тетяна Жужукова.
Наскільки все вийшло, ви можете побачити вже сьогодні ввечері – о 20.00 на каналі «ТЕТ» у програмі «Ліга сміху. Волонтерський десант 2».
Чи планує Тетяна Жужукова підкорювати Київ і далі, як вплинула на неї війна, чому сьогодні вона щаслива саме в маленькому містечку Бессарабії – Болграді, читайте у великому матеріалі «Бі» вже найближчим часом.
Не забудьте подивитись: сьогодні у гумористичному шоу «Ліга сміху» на телеканалі «ТЕТ» виступить культорганізатор із Болграда Тетяна Жужукова (ОНОВЛЕНО) Не забудьте подивитись: сьогодні у гумористичному шоу «Ліга сміху» на телеканалі «ТЕТ» виступить культорганізатор із Болграда Тетяна Жужукова (ОНОВЛЕНО) Не забудьте подивитись: сьогодні у гумористичному шоу «Ліга сміху» на телеканалі «ТЕТ» виступить культорганізатор із Болграда Тетяна Жужукова (ОНОВЛЕНО) Не забудьте подивитись: сьогодні у гумористичному шоу «Ліга сміху» на телеканалі «ТЕТ» виступить культорганізатор із Болграда Тетяна Жужукова (ОНОВЛЕНО)
Фото «БІ» та з особистого архіву Тетяни Жужукової
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x