Додому на щиті повертається житель Білгорода-Дністровського, 25-річний Герой Андрій Моргун

0 коментарів 61776 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський район вкотре вдягнеться у жалобу, адже ховатиме ще одного свого хороброго захисника, мешканця Аккермана Андрія Андрійовича Моргуна, чиє життя обірвалось на полі бою у Донецькій області лише декілька днів тому. Ховатимуть Героя завтра у рідному місті. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську районну державну адміністрацію.


Не дивлячись на свої молоді роки, він пішов захищати нас і нашу країну. Він прожив зовсім коротке, але свідоме життя чоловіка та патріота. Не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь подій, які відбуваються в нашій країні. За нас він віддав найдорожче – своє життя.

До свого наступного дня народження захисник не дожив трохи більше місяця. 25-річний солдат Андрій Моргун загинув поблизу населеного пункту Сєверне у Донецькій області, в ході бойового зіткнення з переважаючими силами противника. Він мужньо боронив українську землю від підступного ворога, а тепер триматиме небо над нами…

Білгород-Дністровська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого й звертається до усіх жителів громади з проханням гідно провести військовослужбовця, що боронив нашу державу від російських загарбників, та взяти участь у живому коридорі прощання із земляком Андрієм Моргуном. Вічна і світла пам’ять захиснику! Вічна слава Герою!“, – висловили співчуття у районній раді.

Віддати останню шану воїну-захиснику можна буде завтра, 14 грудня, о 10:00, за адресою: м. Білгород-Дністровський, вул. Михайлівська, буд. 56.

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя!

Додому на щиті повертається житель Білгорода-Дністровського, 25-річний Герой Андрій Моргун

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x