До уваги водіїв! На дорогах Одещини переважають туман та ожеледиця, а вдень можливий дощ

0 коментарів 15552 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Станом на ранок сьогоднішнього дня, 13 грудня, проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення Одеської області забезпечено. Хоча ситуація на дорогах потребує більшої уваги та концентрації від водіїв, оскільки через густий туман видимість може бути досить обмеженою, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, попри відсутність опадів на даний час, покриття доріг все одно залишається мокрим, в багатьох місцях є наявною ожеледиця, так як температура повітря коливається від – 2 градусів морозу до нуля.

Наразі підрядні організації виконують заходи з обробки автомобільних доріг протиожеледними матеріалами. Всього працює 17 одиниць дорожньої техніки та 27 працівників, ще 74 працівники та 54 одиниці техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні.

Також водіям варто пам’ятати, що у зимовий період в Службі працює цілодобовий аналітично-моніторинговий центр. Завдяки відеокамерам та метеостанціям диспетчером відбувається постійний моніторинг за поточною ситуацією на дорогах.

Важливо! Через технічний збій у мережі Київстар не працює номер Гарячої лінії Агентства відновлення +38 067 400 60 80. Тому щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення можна звертатись за таким номером: + 38 063 229 55 00.

І ще один важливий факт: за повідомленням Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, сьогодні вдень по області все ж таки можливі місцями невеликий дощ та вітер змінних напрямків від 3-8 м/с до обіду, і 12-14 м/с у другій половині дня. Там, де буде наявний туман, видимість не більше за 1000 м.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x