До Нового року в Кілії відбудеться прем’єра інтерактивної дитячої вистави, котру написала дитина

0 коментарів 26595 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напередодні Нового року, 29 грудня, в Кілії відбудеться прем’єра інтерактивної новорічної вистави “Гарі Поттер в Українському лісі”, яку написала 10-класниця Олександра Перфільєва, донька режисера Кілійського театру “Вікна” Олександра Перфільєва, котрий виступає постановником. Подію зможуть безкоштовно відвідати усі охочі, але за попереднім записом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Позначка “інтерактивна” пояснюється тим, що у програмі будуть задіяне спілкування з залою та завдання для маленьких глядачів.

Улюблений усіма Гарі Поттер разом зі своїми друзями потрапить в український ліс, де на них будуть чекати цікаві випробування.

Ролі Гарі, Зими, Добі, Герміони та інших зіграють молоді таланти. Вестимуть новорічне шоу веселі ельфи, які взаємодіятимуть з глядацькою залою.

Вхід буде безкоштовним, але відбуватиметься за запрошеннями. Деталі, як його отримати, та точний час проведення, можна дізнатися за телефоном +380966428328 у робочі години.

Організатори – Центр культури, мистецтв та дозвілля Кілійської міської ради – запрошують усіх, кому цікава тема хлопчика-чаклуна.

Нагадаємо, ми писали про те, що чекатиме мешканців Кілійської громади на новорічні свята.

До Нового року в Кілії відбудеться прем'єра інтерактивної дитячої вистави, котру написала дитина

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x