Білгород-Дністровський ліцей “Лідер” отримав подарунок від міста: STEM-лабораторія для інноваційного навчання

0 коментарів 15201 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ліцей “Лідер” у Білгороді-Дністровському отримав важливий подарунок від міської влади – інноваційне обладнання для створення STEM-лабораторії. Цей крок є частиною стратегії розвитку інформаційно-технологічного напрямку навчання в установі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську міську раду.


Подаровані ліцеїстам інтерактивний комплект та конструктори роботизованої техніки відкривають нові перспективи для старшокласників, які вже зможуть застосовувати знання у практиці. Це обладнання, придбане за рахунок коштів міського бюджету, стане основою для STEM-лабораторії, яку планують облаштувати вже найближчим часом.

Інформаційно-технологічний профіль навчання в ліцеї “Лідер” стає все більш привабливим для учнів, адже більше 50% навчального часу відводиться на практичні заняття. Отримане обладнання відкриє нові можливості для реалізації профільної освіти та підніме її на якісно новий рівень.

Учні та педагоги ліцею висловлюють щиру вдячність за важливий та своєчасний крок у сфері освіти, який дозволить їм активно розвиватися та готуватися до викликів сучасності.

Білгород-Дністровський ліцей "Лідер" отримав подарунок від міста: STEM-лабораторія для інноваційного навчання

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x