Багатодітний батько за 7000 доларів: прикордонники на Одещині розкрили план незаконного виїзду закордон

0 коментарів 134352 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 28 грудня, прикордонники Білгород-Дністровського загону здійснили успішну операцію щодо запобігання незаконному перетинанню державного кордону 26-річним громадянином України. Молодий чоловік намагався виїхати за кордон, пред’явивши підроблені документи. Про це, з посиланням на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Інцидент стався на контрольному посту “Маяки”, де прикордонники детально перевірили документи молодого українця. Чоловік пред’явив три свідоцтва про народження, які нібито належали його неповнолітнім дітям. Однак прикордонники оперативно розкрили план маніпуляцій.

Згідно з проведеним розслідуванням, стало відомо, що молодий чоловік не мав статусу багатодітного батька і навіть не був одружений. За інформацією, отриманою в ході перевірки, виявлено, що він придбав такий статус через Інтернет-мережу, витративши на це 7 тисяч доларів США.

Наразі порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про правопорушення “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. При виявленні ознак кримінального правопорушення, а саме, згідно зі статтею 358 Кримінального кодексу України “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів”, інформація передана Національній поліції для подальшого розслідування.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x