Завтра Саф’янівська громада віддасть останню шану інспектору прикордонної служби Володимиру Чернову: розклад траурної процесії

0 коментарів 32454 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 14 листопада, Саф’янівська громада проводжатиме в останню путь інспектора прикордонної служби 2 категорії – кулеметника відділення інспекторів прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування головного сержанта Володимира Степановича Чернова,  який загинув 12 жовтня в районі села Макіївка Сватівського району Луганської області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на голову Ізмаїльської РВА Родіона Абашева та Саф’янівську сільраду. 


Героя зустрічатимуть о 09:00 живим коридором при в’їзді в село Нова Некрасівка та проводжатимуть до рідної домівки загиблого за адресою: вул. Польова, 4.

О 10:00 живим коридором воїна супроводжуватимуть до церкви по вул. Шкільна.

Орієнтовно з 10:30 до 12:00 відбудеться чин відспівування.

О 12:00 живим коридором Захисника проводжатимуть до місцевого кладовища, де відбудеться похоронна процесія.

“Просимо віддати шану захиснику України та попрощатися із загиблим Героєм. Вічна та світла пам’ять Герою Володимиру Чернову. Розпорядженням Саф’янівського сільського голови Наталії Тодорової 14 листопада на території громади оголошено днем жалоби”, – йдеться у повідомленні Саф’янівської громади.

Вічна Слава Герою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x