В Арцизькій центральній лікарні встановлять кондиціонери

0 коментарів 18063 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вересні цього року Міністерство охорони здоров’я України зобов’язало всі медзаклади встановити кондиціонери у палатах денного стаціонару. Тому на черговому засідання депутатів Арцизької міської ради з бюджету Арцизької громади було виділено кошти на придбання кондиціонерів для операційних залів, ординаторських та палат денного стаціонару Арцизької центральної опорної лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеві органи влади.


Нагадаємо, щорічно НСЗУ (Національна служба здоров’я України) укладає або продовжує контракти з медустановами, які надають українцям послуги в рамках програми медичних гарантій. Для підписання договору з НСЗУ медичні установи повинні відповідати низці вимог. Йдеться про наявність ліцензій, достатній рівень підготовки фахівців і матеріально-технічного оснащення.

Зважаючи на все вищевказане, депутати Арцизької міськради погодили виділення на придбання та встановлення кондиціонерів 1,2 мільйони гривень з бюджету громади. Відмітимо, що закупівля кондиціонерів фінансується у рамках міської програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Арцизька центральна опорна лікарня» на 2023-2024 роки».

В Арцизькій центральній лікарні встановлять кондиціонери

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x