В Бессарабії терміново збирають тару під паливо захисникам – як долучитися

0 коментарів 33183 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В соціальних мережах Арцизької, Саратської, Татарбунарської громад шириться інформація про відкриття збору на тари під паливо для воїнів передових позицій. Власна кореспондентка “Бессарабії INFORM” у місті Арциз поспілкувалась с ініціатором – Сухарським Анатолієм Брониславовичем.


Анатолій – один з тих, хто не на словах знає, що війна почалась у 2014 році, адже саме з того моменту пішов служити у Національну Гвардію його син. Тому зараз батько вважає своїм обов’язком допомагати хлопцям на передовій. Анатолій закрив вже не одну заявку з фронту” і самостійно,  і за допомогою своїх однодумців. Наразі з’явилась нагальна потреба бійцям з 2-го батальйону 22-ї окремої механізованої бригади зібрати 70 бочок під паливо (саме стільки зможуть одноразово вивезти), оскільки на передовій неможливе використання бензовозів, а техніку необхідно заправляти вчасно. До того ж йде сезон дощів, через що треба добряче запастися.

“Ми нещодавно, а саме у 20-тих числах жовтня, вже відправили нашим воїнам 900 каністр та 30 бочок, але цього виявилось замало. У багатьох необхідна тара може бути як відходи, непотрібна. А хлопці дуже її потребують” – повідомляє Анатолій

Також волонтер поділився анонсом на наступний збір, а саме сіток-рабиць для антидронової боротьби, адже такий захист дрони не лише не можуть пробити, їх ще й відкидає. Додаткова інформація буде повідомлена пізніше.

Долучайтеся. Ви можете зберегти життя наших бійців за рахунок того, що не приносить Вам жодної користі, але Ви не наважувались викинути.

Хто може пожертвувати тару, дзвоніть автору збору: 0978985606 – Анатолій

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x