Тарутинська селищна рада надасть матеріальну допомогу певним категоріям мешканців громади: хто та як може отримати

0 коментарів 19467 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До міжнародного дня осіб з інвалідністю Тарутинська селищна рада планує надати адресну матеріальну допомогу дітям з інвалідністю та дорослим особам з інвалідністю І групи підгрупи А і В, які зареєстровані та проживають на території Тарутинської громади. Тому відділ соціального захисту населення Тарутинської селищної ради просить мешканців завчасно перевірити та за потребою оновити інформацію щодо наявності діючих підтверджувальних документів (копії паспорта, ідентифікаційного номера, посвідчення) та банківських реквізитів для перерахування призначеної допомоги. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Приймання копій необхідних підтверджуючих документів розпочинається відсьогодні, 7 листопада, та триватиме до 25 листопада. Копії документів потрібно принести за адресою: смт Тарутине, вул. Шевченка Тараса, 2, Відділ соціального захисту населення. Щодо мешканців сіл громади, то вони повинні надати папери головним спеціалістам відділу у своїх старостатах.

Прохання до всіх мешканців громади:  проінформуйте про даний захід своїх знайомих, родичів, сусідів, які мають право на отримання даного виду допомоги, але не мають змоги ознайомитись з цим оголошенням. Наголошуємо, що задля отримання будь-якої матеріальної допомоги заявник повинен кожен  раз надавати актуальні банківські реквізити, тим самим підтверджуючи, що карта активна, діюча, що установа банку обслуговує ваш рахунок“, – попередили в органах місцевої влади Тарутинської громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x