Серія пенальті – шлях до перемоги: Білгород-Дністровська футбольна команда готується до півфіналу в Одесі

0 коментарів 24246 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У захопливому поєдинку чвертьфіналу Кубку Першої ліги Аматорської футбольної ліги Одеської області Білгород-Дністровська команда “Тірас-2500” здобула вражаючу перемогу над суперниками з ФК “Олімп” із села Вигода Одеського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровську міську раду.


Зустріч відбулася за участю вихованців та випускників Білгород-Дністровської дитячо-юнацької спортивної школи, які виявили високий рівень підготовки та витримку на полі.

Рішучим моментом у поєдинку стала серія пенальті, де “Тірас-2500” проявила відмінну майстерність і перемогла з рахунком 4:2. Ця важлива перемога вивела команду в півфінал турніру, де вони зіткнуться з футбольною командою з Одеси. Футболісти та тренерський склад “Тірас-2500” відзначають, що це велике досягнення для команди, складеної виключно з місцевих талантів та вихованців спортивної школи.

На чолі з тренером Михайлом Гаврилуцою, “Тірас-2500” готується до наступного визначного поєдинку, де їхніми суперниками стануть представники футбольного світу Одеси. Бажаємо нашим спортсменам успіхів і нових захопливих перемог на футбольному полі!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x