Що відбувалось на території Сарати в період пізнього середньовіччя? Відповіді надасть наукова стаття, презентація якої відбудеться за декілька днів

0 коментарів 29457 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наступного тижня в будівлі Саратського історико-краєзнавчого музею відбудеться подія, яка насправді становить чималу цінність як для історії, так і для мешканців Саратської громади – презентація наукової статті “Саратський округ німецьких колоній в 1820-1890 роках: археологія, картографія, історіографія”. Вхід для всіх охочих відкрити для себе нові сторінки історії рідного краю – вільний. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГО “МКТ “Злагода”.


Статтю буде презентувати сам автор, Ігор Сапожніков, доктор історичних наук, провідний науковий співробітник Інституту археології Національної академії наук України. Організаторами заходу є Саратський історико-краєзнавчий музей та ГО “МКТ “Злагода”.

Цікавинка наукової статті полягає в тому, що у ній детально описується територія Саратського регіону в період з 1570 по 1890 роки – інформації про це на сьогодні насправді вже не так й багато. А анонсована стаття допоможе дізнатись набагато більше.

Коли ми ходили до школи, то вивчали історію Сарати, починаючи з 1940 року. Коли подорослішали – дізнались про період німецьких колоністів з 1822 року. А ви можете дізнатись, що відбувалось тут в період пізнього середньовіччя – з 1570 року!!! Саме цей період досліджували історики Ігор Сапожніков і Ольга Айсфельд. Приходьте на зустріч! Буде цікаво!“, – підкреслили організатори заходу.

Залишилось додати, що цікавезний захід відбудеться 22 листопада у Саратському історико-краєзнавчому музеї, початок о 14:00. Вхід – вільний.

Що відбувалось на території Сарати в період пізнього середньовіччя? Відповіді надасть наукова стаття, презентація якої відбудеться за декілька днів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x