Рибне господарство Одещини під ударом: збитки на понад 1,5 млн гривень внаслідок серії порушень

0 коментарів 26703 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У листопаді поточного року рибне господарство Одеської області зазнало серйозних збитків у розмірі понад 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеський рибоохоронний патруль.


Протягом періоду з 1 по 24 листопада було виявлено та задокументовано 43 випадки порушень у галузі рибальства.

За цей час працівники патруля склали адміністративні протоколи для восьми випадків порушень правил рибальства, двадцяти випадків грубого порушення правил рибальства та шести випадків порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу. У дев’яти випадках були складені акти виявлення та вилучення майна, власники якого не були ідентифіковані.

Загальна сума накладених штрафів становить 782 гривні, а сума завданих збитків рибному господарству оцінюється в розмірі 1 562 402 гривень. Порушники виловили 163,5 кілограмів водних біоресурсів та використали 90 незаконних знарядь лову.

Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства, особливо в умовах воєнного стану.

“Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номерами телефонів «гарячої лінії»: (098) 798-47-93, (093) 411-00-33”, – закликають в рибоохоронному патрулі. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x