Переможці обласного конкурсу «Найкращий сільський населений пункт з благоустрою Одеської області» не отримають коштів ─ причини

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громади, населені пункти яких перемогли в обласному конкурсі «Найкращий сільський населений пункт з благоустрою Одеської області»,  цього року не зможуть отримати свою винагороду. Про це на своїй сторінці розповів голова облради Григорій Діденко. Що стало причиною, розповість «Бессарабія INFORM».


Як повідомив Г.Діденко, враховуючи першочергові задачі сьогодення та проконсультувавшись з головою Одеської військової адміністрації Олегом Кіпером, було прийнято рішення щодо проведення нагородження після закінчення дії воєнного стану.

Наразі депутатським корпусом обласної ради прийнято рішення щодо закупівлі квитків на новорічні вистави, які відбудуться у грудні в місцевих театрах, для дітей військовослужбовців, територіальної оборони та внутрішньо переміщених осіб.

«Забезпечення військових є першочерговим питанням бюджетів всіх рівнів, але ж і новорічні свята є тією маленькою радістю для наших дітей, яка надасть їм можливість хоча б на декілька годин відволіктися від жахів цієї війни», ─ прокоментував голова облради.

Також Григорій Діденко висловив вдячність всім, хто продовжує брати участь у благоустрої та облаштуванні населених пунктів сільської місцевості.

Нагадаємо, за результатами обласного конкурсу переможцями у південних районах в 2023 році стали три села Болградщини ─ Баннівка Василівської громади, Надеждівка Арцизької громади та Петрівськ Тарутинської громади.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x