На війні загинув кілієць Валентин Константинов – рідні виконають його останню волю

0 коментарів 196560 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічна звістка прийшла до міста Кілія – після проведення необхідних експертиз підтверджено загибель 34-річного старшого солдата Валентина Константинова, який віддав життя за Україну ще в червні 2023 року. За життя він виявив волю бути кремованим, а рідні сумлінно її виконають. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


З самого початку повномасштабного вторгнення Валентин разом з дружиною стали до волонтерської справи – допомагали у Кілійському волонтерському центрі “Захистимо разом”. Трохи згодом чоловік добровольцем пішов на фронт. На жаль, його шлях обірвався в районі села Мала Токмачка Запорізької області 17 червня під час виконання бойового завдання.

“Він дуже багато хороших справ зробив. Дуже багато”, – з болем згадує про Валентина очільниця волонтерського центру Тетяна Гавриленко.

Днями попрощатися з Валентином охочі зможуть у Будинку офіцерів в Одесі, після чого, як він бажав, відбудеться кремація. В Кілію загиблого не привозитимуть.

У молодого Героя залишилися дружина, мама, батько та брат.

Співчуття рідним Валентина виразив голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський.

“Шановна громадо, знову маємо непоправну втрату…. Висловлюємо щирі співчуття у безмежному горі родині, рідним та близьким загиблого воїна-земляка. В цей сповнений тугою та жалем час розділяємо біль втрати, сумуємо, підтримуємо родину в дні скорботи. Шануємо пам’ять Героя, який ціною власного життя відстоював майбутнє для нас!”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x