Молодику з Кілії, який до смерті побив свого знайомого, загрожує до 10 років за ґратами

0 коментарів 60831 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські міста Кілія заявили про успішне розкриття справи щодо трагічної події, яка сталася на території приватного домоволодіння: місцевому жителю повідомили про підозру у завданні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті його знайомого. Злочинець, який скоїв цей жахливий вчинок, вже заарештований, і йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Як вже писала “БІ”, подія трапилася в одному з приватних домоволодінь у Кілії. Напередодні смерті чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю дружиною в гостях у знайомого, з яким раніше жінку також пов’язували відносини. Разом з ними відпочивав син власника будинку. В ході застілля між чоловіками відбувся словесний конфлікт – нібито від гостя полилися образи в бік батька молодика, за що підігрітий спиртним син надавав ляпасів кривднику. Трохи пізніше ляпаси переросли у справжнє побоїще – хлопець, вживши ще кілька чарок алкоголю, почав бити гостя руками та ногами по різних частинах тіла, включаючи голову.

Попередньо, причиною смерті чоловіка визначено закриту черепно-мозкову травму. Але остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

За результатами слідчих дій Ізмаїльської поліції вдалося встановити особу правопорушника, який зізнався у скоєному. Відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд задовольнив клопотання поліції та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії у цій справі тривають під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури. Начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький підкреслив, що правоохоронці ретельно досліджують всі обставини справи з метою забезпечення справедливості.

Молодику з Кілії, який до смерті побив свого знайомого, загрожує до 10 років за ґратами

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x