Компанія Northernlights Gaming представила новинку — Cock-A-Doodle Moo

0 коментарів 5535 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


image4


В онлайн-слоті Cock-A-Doodle Moo від Northernlights Gaming, гравці матимуть унікальну можливість відчути атмосферу ведення сільського господарства, де головні персонажі – корови та півні. Інтригуюча назва гри вже натякає на те, що гравці матимуть справу з цими двома тваринами. Кожен високооплачуваний символ тварин пов’язаний з символом їжі низької оплати, що викликає цікавий ефект під час бонусного раунду. Але про це трохи пізніше.

До чого готуватися?

Гра приваблює своєю яскравою графікою, гемблери зможуть насолодитися теплим сонячним днем з блакитним небом та ближче познайомитися традиційними сільського господарства, такі як амбар, вила, лійка та вітряк, які будуть розташовані на задньому подвір’ї. На перший погляд, може здатися, що тварини тут зовсім звичайні та займаються звичайними справами, але коли активується раунд безкоштовних спінів, вони влаштовують справжню дискотеку, в яку зіграти набагато вигідніше, використовуючи бонус до Дня Народження.

Ігровий процес проходить на:

  • 6 барабанах;
  • 4 рядах;
  • 25 ігрових ліній для отримання виграшу.

Гра розроблена з урахуванням різних конфігурацій RTP, і найвищий можливий показник становить 96.01%. Крім того, відеослот має високу волатильність. 

Для отримання виплати слід зібрати комбінації з 3-6 однакових символів. Символи низької оплати представлені:

  • насінням;
  • морквою;
  • квітами;
  • травою.

Символи високої оплати представлені:

  • півнем;
  • поросям;
  • вівцею;
  • коровою. 

Вайлди замінюють інші зображення і можуть збільшити виграш до 8х зробленої ставки, оскільки вони з’являються на всіх барабанах.

Неймовірні бонусні ігри

Бонусні раунди пропонують гравцям захопливий гемблінговий досвід. Гра надає можливість будь-якому символу випасти у великоформатних розмірах (2×2, 3×3 або 4×4) як під час основної гри, так і під час бонусного раунду фріспінів. Лише видимий сегмент великоформатного символу бере участь у виграші. Крім того, тут діє бонус Chomp Chomp Wild. Рандомно на будь-якому спині може з’явитися цінна тварина, активуючи бонус Chomp Chomp Wild. Під час цього бонусу символ корму, пов’язаний із цією твариною, перетворюється на вайлд, як в основній грі, так і під час безкоштовних спінів.

Також тут діє знайома усім система фріспінів. За комбінацію з 5+ скатерів, для гравця активується серія безкоштовних обертань. Кожен скатер приносить 1 безкоштовний оберт. Додаткові фріспіни можливо отримати, якщо скатери з’являються під час дії бонусної функції. Навіть якщо нічого нового не відбувається під час бонусної гри, господарство трансформується та запускається танцювальна дискотека на задньому плані. Крім того, тут є і унікальна система. Звичайні символи 1×1 можуть з’являтися із золотою насічкою, а підкови збираються в горщик. Кожна ставка відзначається збором підкови, що надає гравцю додаткові можливості.

image1

Що ж це за горщик? Випадковий збір золотої підкови викликає бонус горщика, де гравцеві належить обрати курча, під яким приховане яйце горщика. Розкривши яйце, гемблер може отримати виграш Mini, Minor, Major або Grand, що становить від 30x до 5,000x ставки. Виявлення 3 однакових призів призводить до виплати вартості, і користувач отримує лише один приз.

Коментарі закриті.