Ізмаїл готується до новорічних свят: торги на подарунки для дітей – сума бюджету

0 коментарів 18063 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі вже планують найсолодший Новий Рік. Управління культури та туризму Ізмаїльської міської ради запускає тендер на закупівлю 7425 новорічних подарунків для дітей, з обіцянкою розкрити бюджет майже до 1,15 мільйона гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на сайт Держзакупівель.


Постачальник повинен доставити подарунки до міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка до 12 грудня. За даними тендерної документації, загальна кількість включає 7200 подарунків вагою 530 грамів та 225 подарунків вагою 450 грамів з кількістю цукерок не менше 37 штук. Новорічне пакування повинно не лише вражати дизайном, але й містити патріотичні та різдвяні символи.

Міська рада прагне зробити подарунки святковими та придатними для дитячого сприйняття. Кожен солодкий подарунок супроводжуватиметься новорічною вітальною листівкою з символікою Ізмаїла.

Аукціон запланований на 22 листопада. Минулого року міська рада вже витратила понад півмільйона гривень на новорічні подарунки, а у 2021 році – понад 178 тисяч гривень. Відзначимо, що це стало традицією в Ізмаїлі, де зусилля спрямовані на радість та святковий настрій серед дітей.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x