За вкрадених овець мешканець Болградщини ледь не загримів за ґрати

0 коментарів 72036 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арцизький районний суд 19 жовтня виніс вирок уродженцю села Кам`янське Болградського району, який під час своєї роботи за наймом вкрав у власників худоби декілька овець та ягня. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на матеріали справи.


У ході розслідування справи з’ясувалось, що 4 січня поточного року найманий працівник перебував на території кошари на околиці с.Кам`янське. Там були розташовані загони з вівцями, які належали двом власникам. Скориставшись їх відсутністю, чоловік таємно пройшов до середини загону для тримання овець, де знаходилась худоба одного з власників, та викрав одну вівцю породи «Цигейка» вагою приблизно 45 кг. Зв`язавши вівцю мотузкою, що була при ньому, він виніс її за межі кошари, після чого покинув місце події з викраденим майном.

Але на цьому найманець не зупинився. Так, 13 січня він повторно таємно пройшов до середини загону, в якому знаходились вівці іншого власника. Там він спіймав чотири вівці породи «Цигейка» вагою від 50 до 56 кг, а також одне ягня.

Таємно по одній худобі зловмисник переніс їх на територію свого домоволодіння, розташованого неподалік кошари.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним. Він детально розповів про обставини вчинення злочинів та розкаявся у них. Чоловік дав суду показання про те, що він допомагає обом господарям доглядати за вівцями, тому у нього є вільний доступ до кошари.

Один із власників овець під час судового засідання був відсутній. Інший потерпілий розповів, що обидва займаються розведенням овець. Кожні два дні разом з обвинуваченим вони перераховують живність на кошарі. При черговому перерахунку 13 січня ним було виявлено крадіжку чотирьох овець та одного ягняти, про що він і повідомив поліцію.

Також присутній власник худоби зазначив, що претензій до  найманого працівника  не має та просив суд не призначати  тому суворе покарання.

Арцизький суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочинів та призначив йому покарання за ч. 4 ст. 185 КК України у вигляді позбавлення волі строком на п`ять років. Проте, на підставі ст. 75 КК України, чоловіка звільнили від відбування призначеного судом покарання у вигляді позбавлення волі, встановивши йому іспитовий строк тривалістю один рік.

Крім того, власникам повернуть їх п’ять овець та ягня.

За вкрадених овець мешканець Болградщини ледь не загримів за ґрати

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x