Ворог розганяє чергову хвилю фейків, аби зірвати в Україні мобілізацію, – СтратКом ЗСУ

0 коментарів 32130 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


“ТікТоком” шириться нова хвиля маніпуляцій ворога, який прагне усіма силами зірвати мобілізацію в Україні. Ключовий її посил – розділення на “простих” та “непростих”. Пропагандисти знову розповідають, що абстрактна “влада” хоче воювати до останнього українця. І що на фронті лише “простий народ”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на СтратКом ЗСУ.


Росіяни, як завжди, помиляються – бо судять по собі, підкреслюють в Управлінні Стратегічного Командування.

“Це в нашого сусіда “стадо” воює тому, що так каже влада, й боїться виступити проти неї. Українці захищають свою країну та рідних. І, згідно з соціологією, не згодні на жодні компроміси з агресором. Це в нашого сусіда на фронті хто завгодно, але не “масквічі”, а діти еліт спостерігають за війною з Лондонів та Цюрихів. В Україні б’ються, відбивають атаки та беруть посадки, а також, на жаль, отримують поранення та гинуть вихідці з усіх регіонів, верств та професій. Оперні співаки та колишні можновладці, журналісти та режисери, айтішники та фермери. Галичани та східняки, закарпатці та кияни, а також біженці з окупованих територій. Молоді й старі, чоловіки й жінки”, – йдеться у дописі.

У СтратКомі визнають, що в Україні дійсно існують проблеми з мобілізацією. Водночас нагадують, що лише наприкінці літа було звільнено всіх голів обласних ТЦК, а за журналістськими розслідуваннями слідують конкретні рішення. Вся країна прагне перемоги.

“Не ми починали цю війну. Але ми будемо воювати до останнього. Останнього бійця країни-агресора”, – констатували у СтратКомі.

Ворог розганяє чергову хвилю фейків, аби зірвати в Україні мобілізацію, - СтратКом ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x