В Одеській області фермери, які займаються виробництвом молока, мають змогу отримати допомогу з-за кордону: деталі

0 коментарів 21492 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Швейцарія виділила додатково 2,2 млн швейцарських франків (близько 88,5 млн гривень) на підтримку господарств з виробництва молока в семи областях України, й Одеська область є у цьому списку. Мова йде про отримання засобів для миття та дезінфекції доїльного обладнання, тваринницьких приміщень, перед- та післядоїльної обробки вимені та інші засоби гігієни, які покриють тримісячну потребу підприємства. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.


Цей проєкт впроваджується на запит Міністерства аграрної політики та продовольства України у взаємодії з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за координації Посольства Швейцарії в Україні.

Повідомляється, що одержати допомогу можуть зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці з Одеської області, в тому числі сімейні фермерські господарства, оператори ринку молока та молочних продуктів, потужності з виробництва молока яких мають державну реєстрацію.

Здебільшого товари будуть закуплені у локальних постачальників та дилерів гігієнічних засобів виробництва Геа, ДеЛаваль та Сід Лайнс, щоб не порушувати вибудовані взаємозв’язки з господарствами з виробництва молока, задля відновлення їхніх виробничих практик та технологій відповідно до вимог виробника доїльного обладнання.

Господарства самостійно обирають постачальника товарів, в іншому випадку – будуть здійснюватися організовані закупівлі базових засобів гігієни для покриття потреб заявників.

Для одержання гуманітарної допомоги зацікавлені виробники молока мають заповнити реєстраційну форму до 31 жовтня включно та одержати на вказану ними електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.

Заявки приймаються до 18:00 31 жовтня. Додаткова інформація – milkua.project@outlook.com. Реєстраційна форма доступна за посиланням

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x