В Ізмаїлі віслюк став причиною затору

0 коментарів 82566 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 жовтня, поліцейські Ізмаїлу отримали досить незвичний виклик. Їм зателефонували містяни й повідомили, що на розі вулиць Комерційної та Покрівської утворився затор з автівок. Причина – віслюк, який відмовлявся уходити з проїжджої частини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо “БІ” з власних джерел, повідомлення на лінію “102” надійшло близько першої години дня. Тварину, за попередніми даними, припнули неподалік власники, аби піти у справах. Тим часом парнокопитний зміг відв’язатися, вийшов на дорогу та заблокував рух транспорту. Через те, що вулиця, на який відбувся кумедний інцидент, не широка, об’їхати тварину не було можливості. Після намагань прибрати “перешкоду” самостійно, водіям не залишилось нічого іншого, як викликати поліцію.

Прибувши до місця затору та обстеживши прилеглу територію, правоохоронці копитного винуватця не виявили, як і його господарів. Скоріше за все, вони встигли забрати віслюка та поспішили покинути місце пригоди, не бажаючи спілкуватись з представниками поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x