Україна реформує рибне господарство: впровадження електронних декларацій для рибалок

0 коментарів 52407 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної адміністрації повідомляє, що Кабінет Міністрів України затвердив постанову № 1076, яка стосується впровадження експериментального проєкту з декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов у формі електронних декларацій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську районну держадміністрацію.


Зараз суб’єкти рибного господарства, які планують займатися промисловим рибальством або проводити дослідний вилов, зобов’язані подавати щорічні електронні декларації, підписані і подані в автоматичному режимі через систему Е-Риба до 1 листопада.

Цей експериментальний проєкт триватиме два роки і призначений для спрощення процедур отримання дозвільних документів суб’єктами рибного господарства, введення можливості надавати та отримувати адміністративні послуги в галузі рибного господарства в електронній формі, а також для зменшення ризиків корупції.

За словами директора Департаменту Алли Стоянової, ця постанова сприятиме полегшенню виконання обов’язків особам щодо декларування права на промислове рибальство, дослідний вилов та отримання дозволів на використання водних біоресурсів в рибогосподарських водоймах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x