Цукрова фея: в Ізмаїльському СІЗО арештантці передали заборонені ласощі в пакеті з цукром

0 коментарів 34371 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 30 жовтня, в Ізмаїльському слідчому ізоляторі сталася незвичайна ситуація, яка стала приводом для подальших розслідувань. Зазначається, що під час огляду посилки, яку надіслали арештантці, працівники установи виявили пакет цукру зі згортком з порошкоподібною речовиною, яку ідентифікували як наркотик. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела.


За попередніми даними відомо, що посилка була надіслана за допомогою Нової пошти 30-річній жінці, яка знаходиться під вартою. В пакунку виявили звичайний цукор, але ретельний огляд показав, що в цьому цукрі була додаткова порошкоподібна речовина білого кольору, вагою приблизно 0.1 грам.

Зараз проводиться розслідування щодо цієї ситуації з метою внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Поліція визначає походження та призначення знайденої речовини, встановлюються всі деталі.

Нагадаємо, подібна ситуація відбулася минулого місяця: у арештанта було вилучено згорток з наркотичною речовиною серед речей під час перевірки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x