Понад рік ніяк не відремонтують уражену ворожою ракетою багатоповерхівку в Сергіївці: оголошено новий тендер на капітальний ремонт

0 коментарів 93582 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Найстрашнішою в історії Сергіївської громади стала ніч на 1 липня 2022 року, коли близько о пів на другу пролунали два вибухи. Одна ворожа ракета потрапила в житловий будинок по вулиці Чорноморська, 23. І хоч пройшло вже більше року з тієї жахливої події, від якої Білгород-Дністровщина ще довго не могла оговтатись, пошкоджений будинок відновлюється досить повільно. Наразі оголошено новий тендер на капітальний ремонт дев’ятиповерхівки в Сергіївці. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Службу відновлення в Одеській області.


У повідомленні служби зазначено, що за проєктом передбачена комплексна відбудова будівлі, з виконанням зовнішнього та внутрішнього оздоблення, влаштуванням всіх основних комунікацій та підключення їх до мережі.

Попередньо перед оголошенням тендеру пройшли публічні консультації з представниками будівельних компаній. Учасникам розповіли про план відбудови та обговорили процедуру закупівлі й основні тендерні вимоги.

«Запрошуємо взяти участь в тендері, компанії з досвідом робіт на об’єктах цивільного будівництва, готових долучитися до відновлення інфраструктури країни», ─ йдеться в оголошенні та додано посилання на сайт «Прозорро».

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 23 жовтня.

«1 липня 2022 року вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Одеській області. Було зафіксовано три ракети типу Х-22. Одна з них влучила у дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки внаслідок чого було повністю знищено цілий під’їзд багатоповерхового житлового будинку. Російська ракета вразила цокольний поверх. Мешканці під’їзду з першого до четвертого поверху – загинули. Серед 106 квартир у будинку зруйновано чи пошкоджено 105», ─ нагадали у Службі.

Мешканці будинку по вулиці Чорноморська,23 сподіваються, що зазначений тендер стане завершальним етапом і вони невдовзі зможуть спокійно жити у якісно відремонтованих оселях.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x