Поліцейські поділились подробицями щодо стрілянини під час п’яної сварки на Ізмаїльщині

0 коментарів 44199 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У поліції розповіли подробиці події, яка сталась в Ізмаїльському районі 8 жовтня. Як «БІ» повідомляла раніше, в селі Комишівка сталося вбивство на побутовому ґрунті ─ 70-річний чоловік вистрелив у свого 53-річного знайомого під час застілля. Поліцейські уже затримали підозрюваного у вбивстві односельця. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Правопорушник спричинив потерпілому не сумісне з життям вогнепальне поранення. Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Поліцейські встановили, що літній чоловік разом із 53-річним товаришем розпивали алкогольні напої і під час застілля посварилися. Через суперечку власник маєтку взяв свою гладкоствольну рушницю і вистрілив із неї в обличчя гостя. Від отриманого поранення чоловік загинув на місці.

Про те, що скоїв, пенсіонер повідомив синові телефоном, а той викликав поліцію. У розмові з правоохоронцями правопорушник пояснив, що сварка з товаришем відбулась, бо останній не хотів іти додому.

З місця події слідчі територіального відділу поліції вилучили рушницю, гільзу та інші речові докази, які скерували на експертні дослідження.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x